Пребарување на огласи

Пребарување по категории

Во зависност од категоријата, потрага по огласот може да биде прецизирана со помош на различни фактори. Кога пребарувате по категории, добивате листа на до три широки категории, во кои се појавуваат резултатите од пребарувањето. Кликнете на овие категории, за да го насочите Вашето пребарување понатаму.
Со системот за сортирање на Реклама5 можете брзо да го најдете тоа што го барате, преку понатамошно филтрирање и сортирање на огласите. Впишете во полето што и каде барате.
Можете Вие да одлучите кои огласи да стојат горе. Стандардното поставување најпрво Ви ги покажува најновите понуди. Но Вие можете да ги сортирате и според датумот, цената и други критериуми. Само изберете од листата. Ако Ви е познат бројот на огласот, можете истиот директно да го повикате преку пребарувањето.

 

Пребарување по региони

Секој оглас е ставен во одредена област. Ако нешто сакате да побарате во одреден град или регион, тогаш можете да го искористите полето „Регион“. Изберете регион/име на градот, со што пребарувањето ќе го ограничите регионално, влезот е ограничен на еден поим. Со користење на филтерот „Региони“ можете да го насочите Вашето пребарување. По Вашето внесување на клучните зборови, притиснете го тастерот „Enter“ или кликнете на копчето десно до полето за пребарување.

 

Пребарување по клучни зборови

Внесете еден збор или повеќе зборови во полето за пребарување. Напишете ги зборовите точно. По Вашето внесување на клучните зборови притиснете го тастерот „Enter“ или кликнете на копчето десно до полето за пребарување. Вашето барање можете да го насочите и со дополнително одбирање категорија. Кога ќе внесете збор во полето за пребарување, вообичаено се пребарува по цели зборови во рамките на првите 80 букви. Ако внесете два збора, тогаш ќе бидат најдени само оние огласи, во чии текстови се содржани и двата збора. Пробајте со различни поими за пребарување, на пример марката или моделот. Не го користете името на категоријата.

 

Пребарување на бројот на огласот

Ако сакате да побарате одреден оглас, можете со внесување на бројот на огласот да стигнете директно до посакуваниот оглас.

 

 

Вашето Име
Вашиот Е-Маил
Предмет
Вашиот Телефон
Текст на пораката
Внесете го точниот резултат
Испрати

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам